2036: Karriere mulighed for en tung IT-Chef i ledende dansk virksomhed.

Vores kunde er en markedsledende virksomhed inden Logistik Service. Det er bogbranchens eget distributionsselskab, der i dag opererer som en erhvervsdrivende fond med hovedsæde i Køge. Virksomheden beskæftiger ca. 100 medarbejdere og har en solid egenkapital og to logistikcentre, der dagligt håndterer 70.000 bøger, 25.000 ordrelinjer og 8.000 pakker – heraf 3.000 pakker til privatadresser. På denne baggrund flyttede virksomheden i 2016 varer til en værdi af ca. 1 milliard DKK og havde en nettoomsætning på knap 143 millioner DKK.

Stillingen vil have reference til den Administrerende direktør, og du vil som IT-Chef være medlem af ledergruppen.

Du vil få ansvaret for forretningsanalyse og projektledelse for de spændende projekter omkring videreudvikling af bogbranchens samlede systemer, f.eks. Bogportalen.

Du får ansvaret for  implementering af systemer og efterfølgende, den løbende drift og videre udvikling af systemerne. Det er virksomhedens strategi, at Informationsteknologi i høj grad skal anvendes som en konkurrenceparameter. IT-chefen vil derfor have stor strategisk indsigt og indflydelse på virksomhedens fremdrift på nye teknologier.

Kulturelle forhold
En fri og uformel kultur, hvor der er plads til at få indflydelse

Hvilke udfordringer kan den nyansatte møde i organisationen?
Kommer ind i et travlt område, hvor der er fokus på optimal udnyttelse af IT-platformen Det forventes, at du i projektet evner at holde fokus på forretningens værdi af løsningen.

Jobbets fremtidsmuligheder

For den rigtige profil er der gode karrieremuligheder i en stilling med stor handlefrihed og indflydelse på virksomhedens strategiske anvendelse af IT.

Kvalifikationer
Du er en stærk faglig profil:

Højt drive og engagement selvkørende

Holdspiller

Business Analyst med proces fokus

Bindeled mellem forretningen og  IT- organisationen og dennes underleverandører

Stærk til projektledelse og en god forståelse for vigtigheden af gode logistiksystemer

I stand til at føre tilsyn med alle faser i projekter(design / scripting / test / uddannelse)

Succesfuld i personale ledelse af IT-udviklingsafdeling

Hvis ovennævnte har din interesse, så send dit cv til mig:

Lars@LTMSearch.dk