2038: Customer Success Manager til virksomhed i kraftig vækst!

Customer Success Manager til virksomhed i kraftig vækst!

Virksomheden styrker sin satsning på skybaserede løsninger til finansiel rapportering. De oplever en kraftig vækst og søger derfor en energisk, selvstændig, struktureret og kundeorienteret Customer Success Manager med en stærk økonomi- og IT-profil.

 Arbejdsopgaver

Afdelingens arbejdsopgaver inkluderer planlægning og afholdelse af kundemøder, opstart og oplæring, kursus- og konsulenttjenester, samt mersalg på eksisterende aftaler.

Som Customer Success Manager får du en varieret hverdag og ansvar for din egen kundeportefølje.

Du skal trives med at arbejde selvstændigt og gennemføre egne aktiviteter, samtidig med, at du skal være god til at samarbejde. Afdelingen arbejder tæt sammen med virksomhedens salgs- og kundeserviceafdelinger for at sikre, at de kan give deres, kunder den bedst mulige service gennem hele livscyklussen.

Stillingen indebærer rejseaktivitet i Danmark og kræver, at du råder over en bil. I fremtiden vil man også kunne forvente en del rejseaktivitet i Norden.

Krav til kompetencer og erfaring

 • Uddannelse på bachelorniveau eller højere inden for økonomi, finans, revision eller IT
 • Minimum 5 års relevant arbejdserfaring
 • God forretningsforståelse
 • Grundlæggende regnskabsforståelse (kendskab til IFRS 16 er en fordel, men ikke et krav)
 • Gode IT-kundskaber og erfaring fra brug af styringsværktøjer, herunder ERP og Excel
 • God mundtlig og skriftlig fremstillingsevne på dansk og engelsk, evne til at tale andre nordiske sprog er en fordel

Personlige egenskaber

 • Du er udadvendt, energisk og målbevidst
 • Du er handlingsorienteret og har gåpåmod, har let ved at komme i kontakt med kunder eller andre, som det er relevant at indhente information og råd fra
 • Du er analytisk, trives i et team, tager initiativ, arbejder selvstændigt og gør gerne en ekstra indsats for at yde god service
 • Du trives med at arbejde i en dynamisk salgsorganisation
 • Du kan lide at tage ansvar og udvikle din egen rolle

Om arbejdsgiveren

Virksomheden er en hurtigvoksende norsk SaaS-virksomhed med 62 ansatte, som hjælper virksomheder med at holde styr på deres driftsmæssige udgifter og forpligtelser. De har udviklet og udbyder en skybaserede tjeneste som giver kontrol over virksomheders kontrakter, forpligtelser og investeringer

Fra hovedkontoret nær Oslo i Norge og vores datterselskaber i Sverige og Danmark servicerer de i dag over 1.000 kunder i 60 lande.

I foråret 2015 trådte det norske investeringsselskab Viking Venture ind på ejersiden, og målet er at ekspandere videre ud i verden med samme vækst og innovationstempo.

Virksomhedens ansatte holder til i hyggelige og lyse lokaler i Glostrup. Der tilbyder gode løn- og arbejdsforhold, blandt andet gode forsikrings- og pensionsordninger.

Virksomhedens medarbejdere er engagerede og de er stolte af at have et godt arbejdsmiljø og en stærk organisationskultur med mange sociale sammenkomster.

Virksomheden blev grundlagt i 2006 og er blevet kåret som Gazellevirksomhed fire år i træk.

For mere information om stillingen, kontakt:

Lars Thrane-Møller mobil 40336600 eller på mail lars@ltmsearch.dk